Groepsuitje in de Biesbosch - Ontdek de Biesboschtocht

Dit arrangement is inclusief:

  • Ontvangst op 1 van onze locaties in Drimmelen
  • 1x koffie of thee en appelgebak
  • Kajuitbotentocht door de Biesbosch
  • Wandeling
  • Begeleiding/gids
  • Organisatiekosten
  • Tijdsduur: ongeveer 4,5 uur
  • Deze tocht vaart op vaste tijden van 13.00 tot 17.30 uur (andere tijden kunnen in overleg)

  Prijs: € 31,50 p.p. bij een minimale deelname van 5 volwassen personen.
  Niet mogelijk in de maanden Juli en Augustus.

  Optioneel bij te boeken:

  - Lunchpakketje vanaf € 9,00 p.p.
  - BBQ vanaf € 16,00 p.p.
  - Extra gids € 40,00 

  Andere wensen? Vraag dan naar de uitgebreide cateringmogelijkheden!

Kinderen

  • Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis
  • Kinderen 4 t/m 7 jaar € 18,- inclusief drinken en iets lekkers
  • Kinderen 8 t/m 11 jaar € 22,50 inclusief drinken en iets lekkers

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Extra informatie

Is de groep groter dan 9 personen dan worden er meerdere bootjes ingezet. In het bootje die op dat moment dan geen gids bij zich heeft dient er zelf gevaren te worden.

Wij laten 1 gids op 3 bootjes mee gaan. Wilt u op iedere boot een gids dan is dat mogelijk voor € 40,00 per gids extra.

Heeft u specifieke wensen voor tijdens de tocht? Bent u een vogelkenner, wilt u meer weten over bloemetjes, bent u fotograaf of wilt u meer weten over de historie?

Laat dit ons dan weten dan kunnen wij hier rekening mee houden met het inplannen van een gids.

De prijs van dit groepsuitje in de Biesbosch is geldig tot en met 31 december 2019.

De beste stuurlui staan aan... het roer - Verken de Biesbosch met uw groep

Uw gezelschap wordt ontvangen op 1 van onze ontvangst locaties in Drimmelen met koffie, thee en een heerlijke appelgebakje.
 
Na het ontvangst gaat de groep onder begeleiding van de gids aan boord van de kajuitboten, om Nationaal Park de Biesbosch te verkennen. In een kajuitboot gaan maximaal 9 personen.

Zelf varen door de Biesbosch

Deze dag krijgt een bijzonder karakter omdat u als groep zelf aan het roer staat van de kajuitboten. Onder begeleiding van een gids vaart u door de kreekjes naar het hart van de Biesbosch. Aangekomen in het hart van de Biesbosch gaat men een informatieve wandeling maken. Na de wandeling wordt er via een andere route terug gevaren naar Drimmelen. De gids kan u vertellen over de bijzondere plaatsen in de Biesbosch. Vanaf de boot krijgt men een goede indruk van dit unieke zoetwatergetijdengebied en Nationaal Park. Onder het genot van een goed gesprek kan men de natuur ervaren.

Borrelen in de Jachthaven

Na de kajuitbotentocht kunt u eventueel genieten van een borrel en diner bij Restaurant Het Panorama en Ons Dorpshuys in Drimmelen. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras vertoeven waar u op beide locaties een prachtig uitzicht zult hebben.

8.4/10 70 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

Hele leuke tocht met een gids die super veel wist van geneeskundige planten. Alles keurig verzorgd conform afspraken. Vriendelijke ontvangst.

Anoniem

Met partner

8

Alles goed geregeld, een bevlogen gids Henny, met veel kennis vd natuur en een gezellige boot

Smits

Met partner

8

Mede dankzij het voortreffelijke weer, en de gids die de groep goed aanvoelde hebben wij een leuke dag gehad.

van Erck

Met partner

9

We hadden een prima gids die uitgebreid info deelde en een mooie tocht met ons heeft gemaakt

Corrie Kamerman

Met partner

9

Waa top! Superaardige gids (Hans) en horecamedewerkers bij Robbie aan de Haven.

Jan Verwoerd

Met partner

8

Perfect uitje.Onze Oostenrijkse gasten hebben genoten. Persoonlijk vond ik de wat gedateerde, lawaaierige buitenboordmotor een minpuntje, maar dat is een detail. Erg aardige gids.

Angelique Wals

Met partner

9

Was super tocht en vooral de gids Hans was erg goed.

Anoniem

Met partner

9

Heel leuk tripje geweest voor het gezin. Prettig ontvangen in het dorpshuis. De gids had veel interessante informatie over geschiedenis en natuur en leuke anekdotes maar praatte niet te veel. Hij liet ons allen een stukje de boot sturen en greep alleen in als het mis dreigde te gaan. Het weer was in ons geval dan ook prachtig!

Tineke Verhoeven

Met partner

8

Was een heerlijke dag ondanks de dreigende regen ... ontvangst met koffie was uiterst vriendelijk. De gids was kundig en bevlogen .. we hebben ons prima vermaakt

Anoniem

Met partner

8

Erg genoten van de dag. Was voor alle leeftijden in onze groep leuk (1-50 jaar)

Anoniem

Met partner

9

Prettige vaartocht, Hans was een prima gids, die uitstekend met onze kleinkinderen kon omgaan. De volgende keer wordt jet een fluisterbootje.

Caroline Bartels

Met partner

8

Super vriendelijk ontvangen, zowel door de catering als door de mensen van de bootverhuur. De gids was een aardige man, wist goed de weg in de Biesbosch/ omgeving, de kennis van de natuur was iets minder. Al met al hebben we als groep genoten!

Bianca Miltenburg

Met partner

9

Leuk, gezellig. Waren blij dat we toch een gids bij ons hadden.

Leo Nooyens

Met partner

10

Wij hebben samen met onze vrienden genoten van ons tochtje in de biesbosch, heerlijk lunchpakketje mee en vooral Henny onze gids was geweldig. Echt een aanrader, wij gaan dit zeker nog eens overdoen met onze kinderen en kleinkinderen en hopelijk kan Henny ons dan ook gidsen.

robert de graeve

Met partner

8

zeer tevreden over onze tocht doorheen de Biesbosch. Aangenaam begin met koffie en gebak, zeer mooie natuur en leerzame boottocht. Ook nog eens extra bedankt aan gids Hans om zoveel als mogelijk rekening te houden met de watervrees van sommige passagiers! Iedereen aan boord was vol lof! Voor herhaling vatbaar.

johnny van helvoort

Met partner

9

goed goed ontvangen en goed gids. we hebben genoten zoals jong en oud. thanks

Ellen Vd Burgt

Met partner

9

Erg goed verzorgde dag gehad. Het begon al in het dorpshuis in Drimmelen met koffie en een heerlijk stuk appelgebak. Daarna met onze gids op weg met de boot. We hebben ontzettend veel gehoord over de Biesbosch en al hetgeen er leeft, zowel planten als dieren. Onze gids was super, ze is echt een vrouw van de Biesbosch. Ze heeft er voor ons gezelschap, jong en oud, een interessante en gezellige dag van gemaakt.

Anoniem

Met partner

8

Het was heerlijk , alleen jammer dat we eerder terug moesten van wegen het noodweer wat er aan zat te komen

C0rrie schulte

Met partner

9

Wij vonden de rondvaart geweldig mijn complimenten aan Hennie onze gids,dank zij haar hebben wij veel gezien maar ook een gezellige middag gehad alle lof voor haar en veel groetjes ook van mijn zussen.

Anoniem

Met partner

9

TOP!!!

Anoniem

Met partner

8

Wij hebben een geweldige middag gehad. Onze gids was overal van op de hoogte, kon zijn verhalen onderbouwen met foto's en kaarten. Toen we terug waren in de haven bleek het zijn eerste excursie te zijn! Fantastisch! Met zo'n begin kan het bijna niet meer beter worden.

José Vrijhoef

Met partner

8

We hebben met ons gezin een heerlijke dag op de Biesbosch gehad. Na de koffie met lekkere appeltaart zijn we samen met onze gids Hans aan boord gegaan. Hans wist veel te vertellen over het ontstaan van de Biesbosch en de flora en fauna. Het weer was prachtig dus het was genieten en dat hebben we gedaan!

Anoniem

Met partner

8

Alles goed verzorgd zoals afgesproken. Veel gezien en een leuke dag gehad. Nodigd uit om nog eens terug te gaan naar de Biesbosch.

Jean Beeren-Hijda

Met partner

8

Het is een geweldige dag geworden. Een 10 is voor Jezus maar jullie krijgen een 8. Misschien een niet onbelangrijk punt van aandacht is het volgende. Ik was nogal verrast door het feit dat er twee van de drie boten door ons zelf bevaren moesten worden.

Wim Vervoorn

Met partner

8

Een goede ontvangst. Zeer vriendelijk. Een prachtige boottocht en een boeiende wandeling. Een uniek gebied. Hulde voor de gids Hans. Prachtige verhalen en interessante informatie. De gehele groep (4 volwassenen en 3 pubers) vond het fantastisch. Voor herhaling vatbaar.

C Appelhof

Met partner

9

Prima uitje. Goed georganiseerd. Vooral de gids (Hennie) maakte de dag top!

Anoniem

Met partner

8

Prima verzorgd! Veel persoonlijk aandacht en flexibele hulp. Een mooie boottocht onder leiding van een inspirerende gids. We hebben genoten.

Anoniem

Met partner

10

Wij hebben als groep een hele leuke middag ,in een klein bootje met gids in de Biesbosch. Ik beveel het iedereen aan.

Lenie Meelen

Met partner

9

Ondanks het niet zo fraaie weer hebben we genoten van onze tocht door de Biesbosch. Dat kwam mede door onze gids, Hennie, een onuitputtelijke bron van informatie en een sprankelende, humoristische vrouw.

Anoniem

Met partner

7

Leuke middag gehad, alleen de gids vertelde te weinig.

Anoniem

Met partner

8

Leuke manier om kennis te maken met de biesbosch. De gids kan je van alles vertellen en past de invulling van de middag aan nav je wensen.

Anoniem

Met partner

8

We hebben een super gezellige en leerzame dag gehad.

Anoniem

Met partner

9

Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen De gids/kapitein was een gemoedelijke en prettige man die veel en deskundig over de Biesbos vertelde. Geweldige natuur en prettig varen. De gehele groep was erg tevreden. Een echte aanrader voor individuen, gezinnen en groepen Het Olmetuig uit Eindhoven

Anoniem

Met partner

8

Heerlijk gevaren door de Biesbosch met een enthousiaste gids. Naast wij genoot ook hij van de tocht. Beetje regen gehad maar dat mocht niet deren, je kon droog zitten indien gewenst. Tijd was geen probleem voor de gids maar voor ons wel. Anders hadden we er nu nog gevaren hahahahaha. Boot was redelijk eenvoudig.

annelies vingerhoets

Met partner

7

Het was een leuk uitje, vriendelijke gids en het is leuk om op een klein bootje de biesbosch in te varen.

Anoniem

Met partner

9

Wij hebben genoten van een ontspannen boottocht met een goede en gezellige gids.

Tomas Senne

Met partner

9

Met Hennie was het genieten met ons allen! Prachtig!

Anoniem

Met partner

8

We hebben genoten van de rondvaart door de Biesbosch! Een gezellige schipper (bedankt Hans!), die ons vakkundig over de Biesbosch rondleidde en veel wist te vertellen. Echt de moeite waard om een keer te doen, leuk met een groepsuitje.

Nadine Maes

Met partner

8

Alles is naar wens verlopen, ook met Watersport in Drimmelen verliep het contact heel makkelijk. Boot had wel zijn beste tijd gehad (kapotte kussens) maar het gaat om het gezelschap. Gids (Cornee) was ook dik in orde !

Rob Bal

Met partner

8

Leuk uitje met een prima gids (Rien).

J Ideler

Met partner

8

Leerzaam, leuk, bijzondere gids,

Anoniem

Met partner

8

Prima locatie en arrangement, het weer werkte gelukkig ook mee

Roos Klessens

Met partner

8

Een vriendelijke ontvangst met lekkere koffie en een heerlijk stuk warme appeltaart. Rien was een goede en behulpzame gids. Jammer dat ons gezelschap net niet in een bootje paste. We hebben genoten.

Anoniem

Met partner

8

leuke activiteit met onze scouting groep zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem

Met partner

8

omgeving is mooi we hebben een mooie middag gehad personeel is erg behulpzaam en vriendelijk

Anoniem

Met partner

8

Prima georganiseerd leuk middag gehad. Met een gids die veel wist.

m vogels

Met partner

8

Alle lof voor onze GIDS ------

Eugenie Van Uden

Met partner

8

Was een gezellige middag met toch nog goed weer. De natuur was mooi, de verschillende Groenen in het voorjaar waren prachtig. Het was leerzaam en gezellig mede dankzij onze gids Hans. Voor herhaling vatbaar,alleen dan een fluisterboot. Eugenie.

Xandra Sanders-Peeters

Met partner

9

Het was een meer dan geweldige dag; we hadden heel goed weer, met veel zon, en onze gids Joseph was SUPER!! Mede dankzij hem hebben we deze dag als heel bijzonder mogen ervaren. Zo ook mijn familie uit Engeland, die we op dit dagtripje hadden getrakteerd.

Frans Goulooze

Met partner

9

We hebben een heerlijke middag gehad. De gids (Hans ) was super goed en we hadden er een bijzondere klik mee. Deze tocht gaan we nooit vergeten!

C Cornelissen

Met partner

9

Onze gids Henny was geweldig We hebben genoten

rieky albers

Met partner

8

wij hebben een geweldige middag gehad. John was een fantastische gids en wij als deelnemers waren erg geïnteresseerd. John vond het ook leuk met onze groep, dat blijkt uit het feit dat wij anderhalf uur langer onderweg geweest zijn . als de tijd die er voor stond. we hadden prachtig weer dus dat speelt ook een belangrijke rol voor het slagen van de dag.

Marilyn Minderhoud

Met partner

8

Met Hans hadden wij een erg fijne gids - ook fijne omdat hij kon ons kinderen stimuleeren de natuur te ontdekken

Heidi Evers

Met partner

8

Fijne gids, grote algemene kennis, mooie tocht. Koffie met gebak was lekker, maar vindt prijs hoog als je hoort dat de gids een vrijwilliger is en dat de organisatie daar dus geen personeelkosten aan heeft.

G.H. Kraij

Met partner

10

Op 15 juli jl. hebben mijn beide vrienden en ik een privé tocht gemaakt op de Biesbosch met een half overdekte sloep en - niet te vergeten - een voortreffelijke gids die al 40 jaar in de omgeving woont. Zijn kennis van de Biesbosch is enorm, zowel wat betreft vegetatie en fauna als ook oorlogshandelingen die zich daar in de periode '40-'45 hebben voorgedaan. We hebben dan ook genoten! Dit was een perfecte excursie waar veel ruimte was om die nader persoonlijk in te vullen. Doen!

A Heil

Met partner

9

Hennie was een leuke gids. Iedereen heeft ervan genoten.

Anoniem

Met partner

8

super dag gehad. Leuke gids.

Anoniem

Met partner

8

Was super leuk om met gids Hennie te varen ! Ze weet alles van de Biesbosch en vaart met je naar mooie plekjes

Ineke Sluiter

Met partner

8

Excursie OLV gids Hans was fantastisch. De sanitaire voorziening in het bezoekerscentrum mag wel wat schoner!!

Elly Daemen

Met partner

10

Het was een geweldige dag met mooi weer, een klein puntje de afspraak was om 14.00 uur een biesche bol met koffie bij panorama een groepje was iets later omdat ze verkeerd waren gereden en die kregen geen kans om hun koffie te drinken omdat de man van de bootjes zei dat de afspraak om 14.00 uur was, ja 14.00 uur bij panorama en om 14.00 uur in de bootjes dat val niet mee. schijnbaar is toen de route ook verandert want de wandeling is ook niet gedaan. zijn wel van de bootje af geweest om de benen te strekken op een punt. begrijp me niet verkeerd, we hebben een topdag gehad die voor herhaling vatbaar is. maar het is wel een aandachtspunt.

Anoniem

Met partner

8

Uitermate tevreden over de gehele dag. Natuurlijk heeft het prachtige weer een enorme bijdrage geleverd.; De kleinkinderen werkelijk genoten!. Een geweldige begleider. Wellicht voor herhaling vatbaar. groet Jan

Herman G. Boswijk

Met partner

9

Wij werden op deze droge maar koude dag opgevangen door onze gids Hans, die op een heel ontspannen manier ons vertrouwd maakte met de Biesbosch. Wij konden gelukkig zelf de twee motorboot zelf besturen. De wandeling door de Biesbosch onder leiding dus van Hans was even nat als leerzaam. We hadden dus absoluut geen spijt dat we op deze wijze met kinderen en kleinkinderen mijn 85ste verjaardag hebben gevierd.

Anoniem

Met partner

8

Leuk gezellig uitje met kleine groep, een goede gids is belangrijk, we hadden een hele goede gids, goede variatie in varen en een stukje wandelen lunch en diner voldeden goed

Paul Marks

Met partner

9

Het groepsuitje was een schot in de roos iedereen heeft genoten van de natuur in de biesbosch. Onze gids is een man die erg goed weet waar hij het over heeft en kan zijn kennis doorspekken met anekdotes, wij hebben dan ook veel opgestoken van zijn uitleg over natuur en geschiedenis van de biesbosch. Het personeel was vriendelijk de biesbossche Bol lekker en de koffie heet en sterk, bovendien was het prachtige weer een factor die ons uitje geweldig goed deed slagen. De prijs/kwaliteit verhouding krijgt van ons het cijfer 8 en wij zullen onze vrienden en kennissen dit arrangement dan ook van harte aanbevelen.

Carien Ooijen

Met partner

8

We hadden een hele leuke gids die ons liet kiezen wat we wilde. Ben ff zijn naam vergeten. Onderweg wel een flinke bui maar dat mocht de pret niet drukken. Veel info gekregen en het ging er gezellig aan toe. Ook bezoekje bij Henny was leuk. Heel relaxed geweest.

Yvonne Vreugdenhil

Met partner

9

We hebben een hele leuke middag op het water gehad. Vooral ook de uitleg en verhalen van Hennie waren erg leuk. Wat een hartelijke vrouw, met veel kennis van de biesbosch.

Anoniem

Met partner

7

Dit is een prima uitje voor een familie dag met verschillende leeftijden. Denk er wel om dat het in- en uitstappen van het bootje voor oudere mensen die moelijk ter been zijn (rollater) toch wel lastig is.

Visio Onderwijs Breda

Met partner

9

Geweldig dagje uit in de Biesbosch! Heerlijk weer en de goede gids maakte de dag helemaal compleet. Na terugkomst mooi kunnen nagenieten in restaurant de Jachtpanorama.

Anoniem

Met partner

9

Helemaal goed. Lekkere ontspannende middag genoten. En we waren blij met de gids Henny,geweldig hoe gemakkelijk Ze is Bedankt Henny en de organisatie Mvg ad v

Anoniem

Met partner

9

Een absolute aanrader om het Biesbosch uitje te boeken. Wij hebben met onze personeelsvereniging genoten. Alles was prima geregeld en onze gids Henny hebben wij voor altijd in ons hart gesloten. Haar passie voor de Biesbosch heeft ze op ons allen overgebracht en wij komen ook zeker terug.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Genieten in de Biesbosch

Het natuurgebied de Biesbosch in Noord-Brabant is een ontdekkingsreis van prachtige natuur, ruimte, rust maar ook om hele leuke activiteiten te ondernemen met familie en vrienden.

Welkom op locatie in Drimmelen

U wordt vooraf ontvangen bij 1 van onze ontvangst locaties in Drimmelen. Op locatie zal er eerst een heerlijk kopje koffie/thee en een appelgebakje geserveerd worden.

Activiteiten

De activiteiten die wij uitvoeren zijn geschikt voor 5 tot 200 personen, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Al onze activiteiten zijn te combineren met elkaar en worden voor u op maat gemaakt en volledig aangepast naar uw wensen. Bij de activiteiten kunt u denken aan o.a. een natuurwandeling, Kajuitbotentocht, sloepentocht, kompastocht, kanotocht, samen Bamboe bouwen of een mooie wandeling maken door Drimmelen. Er is dus voor ieder wat wils.

Kleine groepjes

Het leuke aan de Biesbosch en deze uitjes is dat je het al met hele kleine groepjes kunt ontdekken. Kom ook eens een dagje genieten en laat u verrassen door de prachtige natuurschoon hier!

U gaat echt particulier op pad met de gids en er zullen geen andere gezelschappen bij uw groep gevoegd worden.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Lentevoordeelweek.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Lentevoordeelweek.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Lentevoordeelweek.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.