Beleef een unieke Rondvaart naar Dordrecht door de Biesbosch

Dit arrangement is inclusief:

  • Dagtocht van 09.30 uur tot 16.30 uur
  • Ontvangst met koffie en gebak aan boord
  • Scheepslunch
  • 1,5 uur durende Stadswandeling
  • Rondvaart Drimmelen - Dordrecht v.v.

  Prijs: € 44,00 p.p.
  Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 28,50 p.p.

  Data:Woensdag 15 juli
  Woensdag 29 juli
  Dinsdag 18 augustus

Handig om te weten

  • Er zijn schepen die rolstoelvriendelijk zijn. Geeft u bij reservering aan om hoeveel plaatsen het gaat.
  • Honden zijn aan boord niet toegestaan bij deze vaart
  • 15 minuten voor afvaarttijd kunt u de kaartjes afhalen bij de kassa naast de afvaartsteiger
  • U kunt uw reservering bij de kassa met pin betalen
  • Rondom de afvaartsteiger is er voldoende parkeergelegenheid
  • Aan boord is de bar altijd geopend (hier kunt u alleen contant afrekenen)
  • U kunt afhankelijk van het weer zowel binnen als buiten zitten
  • Uw fiets kunt u stallen maar kan niet mee aan boord

  Deze prijs van deze unieke rondvaart met stadswandeling door Dordrecht is geldig tot en met 18 augustus 2020.

Boottocht met Stadswandeling

Op zoek naar een leuk dagje uit? Onze dagtocht met stadswandeling door Dordrecht is hiervoor ideaal.

Programma:

We vertrekken met de boot vanaf Drimmelen om 09:30 uur, waarna u wordt ontvangen met koffie met gebak. De vaartocht brengt u dwars door de Biesbosch.

Rond 12.00 uur wordt de scheepslunch geserveerd, aansluitend arriveren we rond 13.00 uur in Dordrecht waar gidsen u op staan te wachten voor een rondleiding door Dordrecht.

Dordrecht mag zich met recht de oudste stad van Holland noemen. De duizend monumenten bepalen nog steeds het gezicht van de middeleeuwse stad. Verschillende bezienswaardigheden zoals het Hof, de Grote Kerk en de Groothoofdspoort komt u tegen tijdens de 1,5 uur durende wandeling.

Om 14.30 uur wordt de tocht weer vervolgd, na ongeveer 2 uur varen meren we om 16.30 uur weer aan in Drimmelen.

Samenstelling lunch aan boord

De lunch bestaat uit:
Soep, 5 soorten brood, krentenbrood, cake en kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, 4 soorten kaas, paté, warme snack, rundvlees-, kip/kerrie- en eiersalade, zoet beleg, koffie, thee en melk tijdens de lunch onbeperkt.

Rondvaart met Stadswandeling

De leukste manier om Dordrecht als deze te ontdekken is met een rondvaart inclusief stadswandeling! Deze dagtocht naar Dordrecht gaat van start in de Biesbosch, waardoor u een gevarieerde dag aan bezienswaardigheden te wachten staat! Geniet eerst van de prachtige natuur om vervolgens de skyline van Dordrecht te bewonderen en deze ook nog eens van dichtbij te bekijken.

8.8/10 9 reviews

Reviews van gasten

P.S.A. Baars

Met partner

8

Ik ben zeer tevreden over deze groepsreis vanwege ons 40-jarige bruiloft. Het personeel was vriendelijk en hebben hun taken tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Anoniem

Met partner

9

Prima verzorgd, goede lunch aan boord. Interessante wandeltocht door Dordrecht met prima uitleg door gids.

Anoniem

Met partner

9

Het is een super dagtocht, vooral in combinatie met Dordrecht. De catering aan boord was super goed, evenals het personeel.

Anoniem

Met partner

10

Ik wil je super bedanken , wij hebben een schitterende dag gehad , dank zij jullie super correcte organisatie . Wat hebben wij genoten van die super fluisterbootreis in de Biesbosch. Echt geweldig, dit verdient echt een dikke 10 . Niks was er tekort vriendelijke, attent en een uitstraling van alle medewerkers aan boord die je nog weinig ziet . Wat een liefde voor hun werk gefeliciteerd voor ieder . Hartelijk Dank , met zo een bootreis mag je echt reclame maken .

Bieke Weemaes Jaspaert

Met partner

10

Beste Suzan , ik wil je super bedanken , wij hebben een schitterende dag gehad , dank zij jullie super correcte organisatie . Wat hebben wij genoten van die super fluisterbootreis in de Biesbosch. Echt geweldig, dit verdient echt een dikke 10 . Niks was er tekort vriendelijke, attent en een uitstaling van alle medewerkers aan boord die je nog weinig ziet . Wat een liefde voor hun werk gefeliciteerd voor ieder . Geweldig goed eten en drinken , niks was er echt tekort . Hartelijk Dank , met zo een bootreis mag je echt reclame maken . Met vriendelijke groeten en nogmaals super bedankt Bieke Weemaes Jaspaert

Mieke van Kasteren

Met partner

9

Wij hebben heerlijk genoten, het was super gezellig en duidelijk

Guido Peeters

Met partner

8

Wij zijn heel tevreden. Het was een aangename, ontspannende tocht. Met interessante uitleg door de kapitein. Ook de gegidste wandeling in Dordrecht is een aanrader. Mocht zelfs een halfuurtje langer duren. Wij komen zeker nog terug.

Anny Vermeer

Met partner

8

Het was een mooie tocht en goed verzorgd, een interessante stads wandeling met goede uitleg, jammer dat het weer niet meezat.

Anoniem

Met partner

8

Goed verzorgde reis. Dordrecht bleek helaas wat moeilijker te belopen door mijn gasten. Leeftijden en 2 x rollator en eenmaal rolstoel spelen hierbij parten natuurlijk. Alles bij elkaar genomen toch een leuke dag voor mij en mijn patiënten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Rondvaartbedrijf

Ons rondvaartbedrijf verzorgt al meer dan een halve eeuw rondvaarten. Naast onze bekende twee uur durende Biesboschtocht is het ook mogelijk een dagtocht te maken met bezoek aan diverse locaties.


Ook voor presentaties op een unieke locatie, een oergezellige borrel of een verrassend feest zijn wij "the Boat to Be".

Onze Vloot

Onze vloot bestaat uit 6 verschillende partyschepen. Voor iedere groepsgroottte is er een passend schip.

Thuishaven Drimmelen

Onze thuishaven is Drimmelen.


Natuurlijk is het ook mogelijk om vanaf een andere plaats te vertrekken. Hiervoor maken we graag een passende offerte.

Nationaal Park de Biesbosch

Drimmelen ligt aan rivier de Amer, middels een kleine oversteek varen we direct het Nationaal Park de Biesbosch in. Het is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Lentevoordeelweek.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Lentevoordeelweek.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Lentevoordeelweek.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.