Rondvaart door de stad Groningen

Uitgebreide omschrijving

Groningen verkennen kan op veel manieren. Een blik vanaf het water levert verrassende stadsgezichten op. Wij verzorgen verschillende boottochten met de sloep door de gracht van Groningen. Stap aan boord, kijk om je heen, luister naar de schipper en ontdek de geschiedenis van Groningen. Voor sightseeing, een feestje met vrienden of collega's. Een ideaal groepsuitje in de stad Groningen. Een rondvaart voor groepen tot 12 personen betaalt u € 100,00. Voor ieder volgend uur betaalt u €60,00 Voor grotere groepen kan er met meerdere boten gevaren worden Aan boord kunt u drankjes kopen

Onze partner

Algemeen

Het binnenvaartschip is door de eigenaar verbouwd tot een sfeervol woonschip, voorzien van alle moderne gemakken en in het ruim een kombuis en (huiskamer)restaurant accommodatie.
Tijdens het bezoek kunt u rondkijken en wordt u iets verteld over de geschiedenis van het schip.

Optioneel

Aan boord kunt u gebruik maken van een koffietafel (ook decafé of thee). Ook kan vanaf 12.00 uur op verzoek een lunch worden geserveerd.
Een standaard koffietafel is inclusief Groninger koek met roomboter en / of cake en kan op verzoek worden uitgebreid. Een lunch wordt in overleg met u samengesteld.

Betaling en annulering

De totaalsom van het arrangement of boothuur moet uiterlijk zeven dagen voor de vaardatum ten minste voor de helft betaald zijn

Omgeving

Groningen is een prachtige provincie om te varen. Vanwege de grote variatie aan landschappen én vanwege de vele mogelijkheden voor de vaartoerist. Er zijn verschillende nieuwe vaarroutes gerealiseerd, bestaande routes opgeknapt en er is gezorgd

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Lentevoordeelweek.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Lentevoordeelweek.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Lentevoordeelweek.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.