High Wine arrangement op het strand van Hoek van Holland - Vriendinnenuitje aan de kust

Bij dit High Wine arrangement is inbegrepen:

    • 3 verschillende wijnen (wit, rood en rose)
    • Heerlijke Wine Bites tijdens de High Wine

Prijs: vanaf € 19,50 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden

    • Het arrangement kan eventueel ook nog uitgebreid worden met een leuke workshop of entertainment (vanaf 10 personen). Vraag naar de mogelijkheden.

Onze locatie is het gehele jaar geopend

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

High wine aan het strand

Heerlijk genieten met onze High Wine. Gedurende twee uur serveren wij 3 heerlijke glazen wijn en presenteren onze koks op een mooie etagère diverse heerlijke, verfijnde en verrassende High Wine bites.

Strandlocatie in Hoek van Holland

Onze locatie is een gezellig familie restaurant aan het strand in Hoek van Holland. Een springkasteel, kinderhoek, heerlijke loungebanken, mooie serre en een groot terras met een prachtig uitzicht naar de haven maakt onze locatie, de locatie waar iedereen zich thuis kan voelen. Wij hebben er onze missie van gemaakt om de Tijd stil te laten staan voor alle gasten die bij ons verblijven. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen, een ontspannen sfeer, een uitgebreide menukaart, verse vis en de beste PIZZA’S van het Westland en Hoek van Holland uit onze originele steenoven.

Onze partner

Algemeen

Onze locatie is een gezellig familie restaurant aan het strand in Hoek van Holland. Een springkasteel, kinderhoek, heerlijke loungebanken, mooie serre en een groot terras met een prachtig uitzicht naar de haven maakt onze locatie, de locatie waar iedereen zich thuis kan voelen.

De tijd staat even stil

Wij hebben er onze missie van gemaakt om de Tijd stil te laten staan voor alle gasten die bij ons verblijven. Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen, een ontspannen sfeer, een uitgebreide menukaart, verse vis en de beste PIZZA’S van het Westland en Hoek van Holland uit onze originele steenoven.

Diverse mogelijkheden

Ideale locatie met een adembenemd uitzicht over strand, zee en de monding van de nieuwe waterweg. Geopend voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Voor alle soorten feesten en partijen: bedrijfsfeesten, bruiloften, high tea, high wine en meer.....

Parkeren

Een unieke locatie op een mooi stukje strand met een adembenemend uitzicht over strand, de zee en monding van de nieuwe waterweg en voor iedereen toegankelijk met ruime gratis parkeergelegenheid.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Lentevoordeelweek.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Lentevoordeelweek.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Lentevoordeelweek.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.